Diversen

Grondwerkzaamheden

Ook voor diverse grondwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres.
We verzorgen het af en aanvoeren van grond, steenkorrel of zand.
Een stuk uitgraven omdat u een terras wilt aanleggen? Of wilt u een vijver of zwembad in de tuin? Graafwerk waar een schop te klein voor is verzorgen wij graag voor u. Met diverse machines tot onze beschikking kunnen wij dit snel en nauwkeurig oplossen.

Gazon aanleggen

Voor een direct mooi en strak resultaat kunnen wij een gazon voor u aanleggen d.m.v. graszoden. Een heerlijke plek en een mooi stuk groen dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een heerlijke zitplek.
We graven de grond uit, verwijderen resten beplanting en vullen deze aan. Vervolgens vlakken we deze af en gaan we de graszoden op maat maken. Een prachtig resultaat!

Uitgraven voor een trampoline

Wilt u een trampoline in de tuin die u graag in wilt graven, dan kunnen wij dit voor u doen. We kijken graag met u mee naar de plek waar de trampoline moet komen. Zet deze niet te dicht bij een hek of muur of onder bomen met laaghangende takken. Er moet tenslotte veilig gesprongen worden!
Hoe groot en hoe diep je moet graven voor een trampoline is afhankelijk van de grootte van de trampoline en van het type trampoline. Graag bespreken we met u alle mogelijkheden.

Trappen

Om een hoogteverschil te kunnen bereiken in uw tuin zal er een trap geplaatst moeten worden.
In combinatie met een beschoeiing of vlonder kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Dit kan over de gehele breedte van de vlonder of een trap die op zichzelf staat. Hierbij weer afhankelijk van de situatie in uw tuin en wat past bij uw stijl. Alles maken we op maat dus veel is mogelijk!

Pergola

Als hoogte element in uw tuin is het soms mooi om een pergola te plaatsen. Dit creëert  niet alleen diepte in uw tuin, maar ook kunt u eraan denken om deze te laten beklimmen met diverse klimplanten, wat zorgt voor een speelse en natuurlijke uitstraling. Heeft u kinderen? Dan kunt u er ook voor kiezen om een element in uw tuin te maken waar een schommel aan gehangen kan worden.
Tal van mogelijkheden en stijlen!

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

2 + 10 =