Onze werkwijze

Een offerte op maat

Allereerst wordt er een afspraak met de klant gemaakt om de situatie te bekijken en de wensen te bespreken. Welke mogelijkheden zijn er en wat kan er gedaan worden in de tuin? Moet er een oude beschoeiing weggehaald worden of moet er groenafval afgevoerd worden. Allemaal punten die noodzakelijk zijn om te weten om zo een goede offerte op te kunnen stellen. De offertekosten bedragen €100,-
Mocht u uiteindelijk akkoord gaan met de offerte, dan wordt dit bedrag van de eindfactuur afgehaald.

Inplannen van de klus

De klant heeft de offerte ontvangen en mochten er wijzigingen zijn voeren we die in overleg door. Zodra er akkoord gegeven is op de offerte gaan we de opdracht inplannen. De periode waarin wij de klant kunnen inplannen is vooraf al besproken. Zodra we meer zekerheid hebben over de planning geven we de exacte week aan de klant door.

Hoogheemraadschap

Ongeveer een week van tevoren geven wij aan de klant door welke dag we exact met de klus gaan starten en hebben wij ook contact met het hoogheemraadschap om dit door te geven. Soms is het namelijk nodig dat er samen met de rayon beheerder van dit gebied de lijnen worden uitgezet voor de te plaatsen beschoeiing. Ook zijn we verplicht om een “Klick-melding” te doen voor de locatie waarop gewerkt moet worden. Op deze melding zijn mogelijke kabels/leidingen te zien zodat er mogelijke schade voorkomen kan worden. Veiligheid voor alles!

Materialen bestellen

De week voor de klus gaan we verder met de voorbereidingen op het bedrijf. Materialen worden besteld, eventuele prefab (kant-en-klare) schotten worden vooraf gemaakt. De dag voor de klus zorgen we dat de vrachtwagen ingeladen is met alle nodige materialen zodat we direct kunnen starten bij aankomst.

Beginnen met de klus

Vervolgens beginnen we met de voorbereidingen op de klus zelf.
Dit zijn bijvoorbeeld het neerleggen van kunststof rijplaten zodat de tuin/gazon zoveel mogelijk gespaard blijven en het (tijdelijk) verwijderen van beplanting als zou dit moeten. Ook het inlaten van kunststof werkvlotten in het water waar het materiaal op aangevoerd kan worden is een mogelijkheid. De vlotten kunnen we gebruiken om makkelijker vanaf te kunnen werken of om een tijdelijke brug te kunnen creëren. Dit hangt geheel van elke tuinsituatie af. Soms kan het ook noodzakelijk zijn om stalen drijfpontons in het water te leggen zodat er zelfs met een minikraan vanaf het water gewerkt kan worden.

Tuin leeghalen

We beginnen met het ruim maken van de plek waar gewerkt moet worden. De nodige beplanting wordt verwijderd en eventueel ook de oude schoeiing ruim uitgegraven, zodat de nieuwe walbeschoeiing weer op dezelfde plek kan komen te staan. (Hierover hebben we ook altijd verplicht contact met de rayon  beheerder van het hoogheemraadschap).

Beschoeiing plaatsen

Elke klus heeft een eigen plan van aanpak en een andere inzet van verschillende machines en materieel. Doordat we een groot scala aan machines en materieel in ons bezit hebben is er geen klus onmogelijk.
De schoeiing wordt geplaatst en gemaakt met eventuele vlonders of steigers. 

TEKST WORDT VERVOLGD

.

Schoeiing afspuiten

Zodra de beschoeiing helemaal staat en alles is afgewerkt spuiten we de schoeiing als laatst nog netjes schoon. Dit zodat er geen vlekken meer op te zien zijn die in het hout kunnen trekken door de UV-straling. De echte puntjes op de i. Ook zal de rest van de tuin weer netjes worden achtergelaten en wensen we de klant heel veel plezier met zijn tuin!
Weer een prachtige klus af kunnen leveren waar wij trots op zijn.

Ervaringen van klanten

Onlangs hebben jullie een beschoeiing en vlonder vernieuwd bij ons. Er is hard en super netjes gewerkt met zorg en aandacht voor de bestaande beplanting. Er werd gemeten en nog eens gemeten om een prachtig staaltje vakwerk af te leveren. De trap is ook zo mooi geworden. Jullie zijn topper in jullie vak en heel gezellig in de de omgang. Zeer aan te bevelen!

Recentelijk werd onze beschoeiing in Bovenkarspel vernieuwd door de “schoeboys” van Loonbedrijf West-Friesland. Een flinke klus, maar snel gezet in anderhalve dag. Harde werkers die broers, maar ook heel voorkomend, aardig en attent. Niets was hun te veel. Kwaliteit staat in hun vaandel en wij bevelen een ieder die plannen heeft om hetzelfde te laten doen beslist aan.

Afgelopen maand hebben de heren van loonbedrijf West-Friesland bij ons een hoge walbeschoeiing met vlonder aangelegd. De offerte was dusdanig duidelijk dat ik de werkzaamheden zelfstandig binnen ons budget kon schuiven. De heren werken zeer netjes en nemen echt de tijd om tot een goed resultaat te komen. Het eindresultaat mag er dan ook wezen. 

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

14 + 9 =