Walbeschoeiing/Damwand

Wat is een walbeschoeiing?

Voor het behoud van uw walkant is een goede beschoeiing noodzakelijk.
Een beschoeiing bestaat uit schotten die gemaakt zijn uit horizontale planken die aan elkaar worden bevestigd. Dit voorkomt het wegzakken van uw tuin of bestrating en zorgt voor een strakke afwerking. Elke tuin is anders en daarom is onze aanpak ook elke keer anders. Wij geven graag persoonlijk advies en komen graag langs om alle mogelijkheden te bespreken. Wat zijn uw wensen?
Wij gaan kijken naar wat in uw tuin kan en wat voor opties er zijn.
Doordat we verschillende machines tot onze beschikking hebben,  kunnen we alle werkzaamheden in eigen hand snel en vakkundig uitvoeren. Ook kunnen we vrijgekomen groenafval of de oude beschoeiing direct voor u afvoeren.

Wat is een damwand?

Een damwand wordt vooral veel gebruikt om grotere hoogtes op te vangen. Waar een beschoeiingsplank een maximale dikte heeft van 2cm, kan een damwandplank wel tot een dikte van 6cm zijn. Een damwand bestaat uit planken die verticaal in de grond worden getrild en door middel van een mes- en groefverbinding met elkaar worden verbonden. Vervolgens worden de planken vastgezet aan palen die horizontaal geplaatst worden.
Een damwand heeft een lange(re) levensduur en wordt vaak toegepast bij hoge 
waterkeringen, duikers, stuwen  of bruggen.

 

Waarom Loonbedrijf West-Friesland?

Maatwerk

Bij ons krijg u een offerte op maat.
We komen graag langs om alle mogelijkheden te bespreken. Elke tuin is uniek en dus is ook elke beschoeiing uniek. Vlonders, hekwerk, alles kunnen we voor u op maat berekenen.
We denken graag met u mee om samen tot een mooie en strakke oplossing te komen.

Kwaliteit

Wij gebruiken 1e klas hardhout voor onze beschoeiingen. De beste kwaliteit met een lange levensduur. Indien gewenst gebruiken wij hardhout met het FSC-Keurmerk. FSC staat voor Forest Stewardship Council oftewel Raad voor Goed Bosbeheer. Het is een internationale organisatie die verantwoord beheer van bossen stimuleert.

NAuwkeurig

Wij zijn als team goed op elkaar ingewerkt en weten precies wat we moeten doen zodra de klus besproken is. Wij werken netjes en nauwkeurig en gaan pas weg als alles geheel naar wens is. De schoeiing wordt ook altijd schoongespoten voor oplevering. Dit zodat het totaal plaatje er weer netjes en schoon uitziet zodat de tuin klaar is om ingericht te worden.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

4 + 15 =