Wie zijn wij?

Begrip in de kop van Noord-Holland en omstreken

Een echt familiebedrijf dat staat voor vakmanschap, kwaliteit en nauwkeurigheid. In 2001 heeft onze vader dit bedrijf opgestart en in de loop der jaren is het bedrijf door inzet van het hele gezin geworden tot wat het nu is. Met alle ervaring en natuurlijk trots nemen wij, Rob en Michael dit nu samen over.Β Een bedrijf dat meedenkt met de wensen van de klant, altijd netjes en zorgvuldig te werk gaat en daarnaast natuurlijk goede kwaliteit levert waar wij volledig achter staan.

EXTRA TEKST EN NIEUWE FOTO WORDT NOG BIJGEVOEGD

Persoonlijke service

Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor uw tuin? Wij denken graag met u mee. We komen graag langs om alles te bekijken en te bespreken en geven ons persoonlijke advies.
Zijn er tussendoor aanpassingen, geen probleem. We willen samen met u werken aan een goed eindresultaat.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de beste kwaliteit.
Dit zodat u een investering doet voor de toekomst. Een beschoeiing zetten is specialistisch werk en dus gebruiken wij alleen de beste materialen en hebben wij eigen machines ter beschikking.Β  Ja, wij geven garantie omdat wij weten dat we de beste kwaliteit aan u leveren.

Maatwerk

Bij ons krijg u een offerte op maat. We komen graag langs om alle mogelijkheden te bespreken. Elke tuin is uniek en dus is ook elke beschoeiing uniek. Vlonders, hekwerk, alles kunnen we voor u op maat berekenen. We denken graag met u mee.

Volg ons ook op Facebook

- π‘†π‘–π‘—π‘π‘’π‘˜π‘Žπ‘Ÿπ‘ π‘π‘’π‘™Lekker temperatuurtje nou β˜€οΈWij werken gewoon door, maar zo spontaan een ijsje tussendoor is toch wel Γ©rg lekker!!🍦Dankje Sem! (Zoon Michael).Op dit moment zijn we bezig met dit mooie project in Sijbekarspel.Wordt weer een plaatje al zeggen we het zelf.Ijsje op en weer doorrrrrrrr…..www.walbeschoeiingen.nl ... See MoreSee Less
View on Facebook

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

15 + 7 =